Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER

Ons verhaal

UNIQLO Ons verhaal

UNIQLO Ons verhaal


Het ontstaan

De eerste UNIQLO winkel opende zijn deuren in juni 1984, en bewees meteen het succes van het SPA fabrikant-retailer model waarbij het volledige proces van product planning, productie, distributie en marketing binnen hetzelfde bedrijf wordt gecontroleerd. UNIQLO realiseerde (en nog steeds) een grote groei door kwalitatieve casual kledij aan te bieden tegen erg toegankelijke prijzen voor zowel dames, heren als kinderen.

Kleding

Onze kleding is eenvoudig en essentieel maar universeel. Men kan onze stukken vrij combineren binnen een eigen persoonlijke stijl, hoe je die ook ziet, elke dag opnieuw.
Sinds het ontstaan van UNIQLO in 1984, heeft UNIQLO altijd gestreefd naar het uitblinken in kwaliteit, design en technologie. Dit is goed gelukt, maar toch blijft UNIQLO verdergaan en hoger mikken. Niet om dé perfectie te bereiken maar om te blijven evolueren.
UNIQLO is meer dan een kledingmerk. Het is een andere manier van denken. Een constant bewustzijn van voortdurende verandering, diversiteit en het uitdagen van de bestaande conventies.
UNIQLO gelooft dat iedereen baat heeft bij eenvoudige, goed ontworpen kledij. Want als iedereen zich mooier en beter voelt in het alledaagse leven, dan zou de wereld waarschijnlijk ook alleen maar beter worden.

LifeWear

Wat begon als kleding voor alledag, werd door UNIQLO heruitgevonden als LifeWear. LifeWear is geen wegwerpkledij, maar perfecte componenten van hoge kwaliteit. Wij creëren LifeWear door het alledaagse verder te laten evolueren, en kleine en grote innovaties te produceren die je elke dag kunnen helpen.

LifeWear. Simple made better.


WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 11u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

Uniqlo Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u - 20u
Vrijdag: 10u - 21u

Tel: +32 3 355 09 60

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us