Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER


Zomer in de stad.


ALLE DAGEN ZOMER MET UNIQLO

Een typisch Belgische zomer rolt vaker dan we willen alle vier seizoenen in één. Gelukkig ben je met de nieuwe zomerse seizoensklassiekers van UNIQLO stijlvol voorbereid op plaatselijke klimaatveranderingen, airco-loze meetings en spontane zomeracties met je vrienden. In elke UNIQLO store vind je comfortabele, smaakvolle stukken die perfect bij jou en je dagelijkse levensstijl passen. Met de gesofisticeerde maar praktische materiaalkeuzes en doordachte details van onze innovatieve zomercollecties kan je zalig zomers relaxen, bewegen, werken en vooral genieten op elk moment van je dag.

P_zomer1

Zij draagt: een cropped T-shirt €9,90 en een enkellange broek €29,90.

TIPS VOOR VAKANTIESFEER IN HUIS

Het plan voor een perfecte zomerdag ‘à la belge’? Gewoon thuisblijven! Gebruik deze tips om volop te ontspannen tijdens je vakantie in het gezelligste verblijf ter wereld: thuis.

  • Met enkele lampionnen, kleurige kussens, een buitentapijt en tuinkaarsen wordt je terras een loungebar in een land ver weg.
  • Laat eens een week verse maaltijdpakketten aan huis leveren, samen koken is pas écht ontspannend als je geen inkopen moet doen.
  • Probeer zo weinig mogelijk mensen te vertellen dat je thuis blijft tijdens je verlof: geen berichtjes, geen telefoontjes, volle rust.

OP JE GEMAK NAAR HET WERK

‘Kando’ is Japans voor ‘wauw’, wat zowel kan slaan op de reactie van de drager (“Wat een comfort!”) als van de voorbijganger (“Ziet er classy uit!”) die je kruist op je ochtendtrip naar het werk. De lichte, ultra stretch sneldrogende stoffen zijn het geheim achter het comfort, de gesofisticeerde snit springt in het oog zonder te formeel over te komen.

P_zomer3

Hij draagt: hemd met korte mouwen €24,90, en een KANDO short €29,90.

P_zomer2

Hij draagt: KANDO Vest €59,90, en een polo hemd €19,90.

 
P_zomer4

Zij draagt: rayon hemd met korte mouwen €24,90, en een chiffon geplooide rok NU €14,90 i.p.v. €29,90.

VAN HET KANTOOR NAAR HET TERRAS

Het is niet omdat de dagen langer zijn, dat je tijd hebt om van outfit te wisselen wanneer je na het werk nog even afspreekt met vrienden. Onze rayon blouses zijn kreukelproof en staan je even perfect onder TL-verlichting als in de schaduw van een parasol.

P_zomer5

Zij draagt: BH-top €19,90.

 

NA DE PRESENTATIE, DE GARDEN PARTY

Onze lichte, hyperzachte katoenen Bra Tops met ingebouwde cups en anti-geurtjes AIRism-technologie zijn je ultieme zomerbasics: onzichtbaar onder een hemd of blouse en de ideale lichte top om na de uren een terras of tuinfeest mee te pikken.

P_zomer6

Zij draagt: BH-top €19,90.

 

Shop UNIQLO voor de zomer.

Klik hier.

 

WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 11u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

Uniqlo Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u - 20u
Vrijdag: 10u - 21u

Tel: +32 3 355 09 60

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us