Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER


UTxKAWS en Peanuts collectie exclusief bij UNIQLO.

kaws peanuts snoopy ss17 ut


P_alltees

T-shirt voor volwassenen: €14,90. T-shirt voor kinderen: €9,90.

Ieders favoriete figuur krijgt een typische KAWS twist. ’s Werelds bekende eigentijdse kunstenaar KAWS vertaalt Charles Schulz’s geliefde Peanuts karakters met zijn herkenbare KAWS “XX” ogen, gedurfde grafische stijl en een goede dosis humor.

 

KAWS is geliefd in de wereld voor zijn eigenaardige artistieke esthetiek. Zijn eerste samenwerking met de UT lijn in 2016 was een ongeëvenaard succes. KAWS laatste collectie voor UNIQLO geeft eerbetoon aan Peanuts, met een focus op Snoopy – die een onderwerp was in het begin van KAWS carrière. In 1995, schilderde KAWS – een die hard fan van Peanuts – een MetLife billboard met Snoopy en Woodstock. De KAWS x Peanuts UT Collectie viert dit erfgoed door een herinterpretatie van het geliefde Snoopy karakter als ‘Joe KAWS’, welke verschijnt over de geheel nieuwe UT collectie.

P_snoopy1

T-shirt: €9,90.

P_snoopy2

T-shirt voor volwassenen: €14,90. T-shirt voor kinderen: €9,90.

 
P_snoopy3

T-shirt: €14,90.

P_snoopy4

T-shirt: €14,90.

 
 

Nieuw in de collectie van KAWS zijn de UT’s voor kinderen met bekenden als Snoopy, Woodstock en Charlie Brown. Gelijkaardige tees zullen ook verkrijgbaar zijn voor mannen en vrouwen, net als tote bags en sloffen. Verkrijgbaar vanaf 28 april in alle winkels en op de online webshop.

 

Over KAWS

Gevestigd in Brooklyn, wordt KAWS beschouwd als een van de meest relevante artiesten van zijn generatie. Binnen de typische Pop Art traditie heeft KAWS een portfolio opgebouwd met invloedrijk werk, dat een jonge doelgroep aanspreekt en meeneemt in eigentijdse kunst. Hij schudt de wereld van kunst met werk in street art, grafisch en product design, schilderijen, muurschilderingen en grootschalige sculpturen.

KAWS ontwikkelde een passie voor de populaire cultuur in kunst en design op een jonge leeftijd en studeerde illustratie op de ‘School of Visual Arts’ in Manhattan begin jaren ’90. Op dat moment was hij al bekend met graffiti - vooral met het achterlaten van de letters K A W S op muren en goederentreinen. KAWS bleef zijn visuele woordenschat ontwikkelen met de geboorte van zijn doodshoofd met gekruiste botten en ogen, wat uiteindelijk zijn bekende handtekening wordt in meerdere werken. Na zijn studie ging KAWS te werk bij een animatie studio, waar zijn liefde groeide voor iconische karakters in de pop cultuur en bekende stripboeken.

P_stel

T-shirt voor hem en haar: €14,90.


WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 11u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

Uniqlo Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u - 20u
Vrijdag: 10u - 21u

Tel: +32 3 355 09 60

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us