Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER


Megatalent Marin

active wear blocktech fw16 lifewear lifewear boek marin minamiya sport


Foto Marin portrait

De top van een berg bereiken is voor de 19-jarige klimster Marin Minamiya gewoon een etappe van een reis.

Het uitzicht vanaf een bergtop … pure sereniteit. Nietig ben je, omgeven door de eindeloze uitgestrektheid van de blauwe hemel. Alle zorgen van de wereld lijken op te lossen in die onmetelijk weidse natuur. Daar hoog in de lucht, te midden van opperste stilte en een enkele zwevende vogel, lijkt alles mogelijk.

“Iedereen beklimt een berg, ook al zie je dat niet altijd.”

Foto Marin landscape 1
 

Maar ervaren bergbeklimster Marin Minamiya spreekt dit idyllische denkbeeld meteen tegen. Tumultueuze weersomstandigheden, extreme hoogtes en temperatuurschommelingen maken de woeste omgeving nog onherbergzamer. Loodrechte ravijnen, hoge rotsen en smalle doorgangen maken van de klim een helse beproeving. En dan moet je ook nog eens een zware rugzak meezeulen … Een meedogenloze onderneming, zoveel is zeker. Maar een uitdaging die Marin keer op keer aangaat. Haar doel: de Explorer’s Grand Slam volbrengen, een trektocht die haar naar de Noord- en Zuidpool en de top van de hoogste berg op elk van de zeven continenten brengt. Een groots avontuur voor iemand die nog maar 19 jaar is.

“Iedereen beklimt een berg, ook al zie je dat niet altijd.” Marin is al van jongs af aan gepassioneerd door ontdekkingstochten. Al van toen ze nog héél jong was, dus. Ze was 13, en ze was net van Tokio naar Hongkong verhuisd. In deze onbekende omgeving, overspoeld door ellendige gevoelens van heimwee, las ze een krantenartikel over een Nepalees meisje dat de Mount Everest had beklommen. “Ik weet nog wat ik dacht toen ik dat artikel las: ‘ik zit me hier te pletter te studeren voor de examens, en dat meisje in Nepal heeft net de hoogste berg ter wereld beklommen. Waar ben ik mee bezig?’ Dat artikel schudde me wakker, opende mijn ogen”, herinnert Marin zich.

Foto Marin landscape 2
 

WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

*exclusieve zondagsopeningen:
03/12 van 12:00 tot 18:00
10/12 van 12:00 tot 18:00
17/12 van 12:00 tot 18:00
24/12 van 10:00 tot 16:00

 

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us