Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER


Marin Minamiya voltooit Explorer's Grand Slam op 20 jarige leeftijd.

active wear blocktech fleece heattech marin minamiya sport uld


UNIQLO Global Brand Ambassadeur Marin Minamiya is de jongste persoon in de geschiedenis die de Explorer’s Grand Slam voltooit. Ze bereikt op twintig jarige leeftijd de Noordpool met exclusieve High-Performance Wear ontwikkeld door UNIQLO.

 
P_1

De Explorer’s Grand Slam is een uitdaging voor de echte avonturier om de Noordpool en Zuidpool te bereiken, en de “Seven Summits” te beklimmen: de hoogste punten in de wereld op elk van de zeven continenten.

 

“Ik ben extreem gelukkig om succesvol de Noordpool te bereiken en de jongste persoon in de wereld te zijn om de Explorer’s Grand Slam te voltooien. De wind-kou index op de Noordpool kan dalen tot 50 graden Celsius onder het vriespunt. En dit keer stond ik op ski’s om een zware slee voort te bewegen. Dus moest ik ook mijn lichaamstemperatuur in de gaten houden.”

P_2
P_3
 

“Ik had geen ervaring met het unieke klimaat van de Noordpool en was vrij bang voor wat er kon gaan gebeuren. Maar door met het UNIQLO team te werken vanaf de fases waarin het materiaal wordt gekozen, konden we zo samen kleding ontwikkelen dat gedetailleerde vereisten had. Op die manier kon ik met een gerust hart de uitdaging aangaan. De items die UNIQLO speciaal voor mij heeft gemaakt zijn onder andere volledig wind- en waterdichte bovenkleding, gevoerde broeken die gemakkelijk aan en uit gaan, HEATTECH, Ultra Light Down en fleece items. Deze hebben ervoor gezorgd dat ik comfortabel en warm bleef in de meest extreme omstandigheden op de Noordpool."

P_4
 
 
P_5
 

"Na deze geweldige ervaring blijf ik andere uitdagingen aangaan bij UNIQLO in productontwikkeling en CSR activiteiten.”

 

WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 11u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

Uniqlo Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u - 20u
Vrijdag: 10u - 21u

Tel: +32 3 355 09 60

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us