Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER


Ines de la Fressange herfst/winter collectie 2018: eerste collectie voor kinderen

herfst/winter 2018 ines de la fressange


 

Voor het herfst/winterseizoen 2018 vieren UNIQLO en INÈS DE LA FRESSANGE hun tiende collectie met een leuke verrassing: een eerste collectie voor kinderen!
Voor Inès de la Fressange, icoon van de Parijse chic, en Naoki Takizawa, artistiek directeur van de speciale projecten van UNIQLO, is elk seizoen een gelegenheid om een collectie te brengen met verfijnde details. Dit vertaald zich in een collectie waarbij elke vrouw al haar schoonheid kan onthullen in comfortabele en gemakkelijk te dragen kleding.

Montmartre als inspiratie

Voor deze nieuwe collectie werden Inès en Naoki Takizawa geïnspireerd door de typisch Parijse sfeer van Montmartre in de jaren 20. Een levendige buurt met sociale, culturele en artistieke bedrijvigheid en een sterk eigen karakter. Een ideale gelegenheid om ook inspiratie te putten uit dit”kleine Parijse dorp” voor het ontwerpen van een collectie voor kinderen.

De introductie van een eerste collectie voor kinderen.

Inès de la Fressange over de nieuwe collectie: "Al sinds de lancering van de collectie wilde ik kinderkleding maken, gemaakt met dezelfde stoffen en aansluitend bij de modellen voor dames. Ik wil een specifieke stijl van kleding en smaakgevoel bieden aan ouders en hun kinderen, door tweedjasjes, katoenen shirts voor te stellen. Een stijlvolle kwaliteitsgarderobe. Ouders houden ervan om hun kinderen zowel elegant als gelukkig te zien in mooie, comfortabele kleding. Als moeder is dit iets dat me bijzonder na aan het hart ligt. "

 

Parijse chic

Klassiek geïnspireerde en sportieve silhouetten, tot in de perfectie gesneden elegante pakken of zacht breiwerk in verschillende kleuren zijn enkele in het oog springende items van deze collectie. Tijdloze stukken, die je kan combineren zoals je wenst, brengen een charmante herfst/winter collectie met retro toets.

Ines de La Fressange

Het Franse model Ines de La Fressange was de muze van internationale modemerken.
Na haar carrière als model focuste ze zich op ondernemerschap, journalistiek en ontwerpen. Sinds 2013 heeft ze haar eigen merk gelanceerd waarmee ze de Parijse chic blijft belichamen als creatief directeur.

 

De collectie herfst/winter 2018 zal in de online store en in de Belgische UNIQLO winkels beschikbaar zijn vanaf 30 augustus 2018.


WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 11u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

Uniqlo Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u - 20u
Vrijdag: 10u - 21u

Tel: +32 3 355 09 60

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us