Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER


Fietsen De Geus blijft geloven in de fiets.

bike dry fiets fietsen fietsen de geus sport tokyo


Voor Fietsen De Geus blijft de fiets een zeer belangrijk transportmiddel in het mooie Antwerpen. Dit deden zij dertig jaar geleden, doen ze vandaag en zullen zij blijven doen in de toekomst. Met een ruime winkel op de Marnixplaats in het Zuid vinden we hier meer een ‘Bike Concept Store’ dan een gewone fietsenwinkel. De werkplaats is industrieel ingericht met veel warme hout-accenten en je wordt meteen verwelkomd door een imposante muur met 65 plooifietsen. Dit is veruit de grootste werkplaats van de Stad Antwerpen.

 
 
 
P_tokyobike1
P_tokyobike2

Maar waar moet je dan op letten? Met zoveel keus in materialen, design en accessoires is het wellicht lastig om de juiste fiets te vinden. Thomas Vanderhoydonck – zaakvoerder – helpt ons gelukkig verder. “Daarom moet je je goed laten adviseren over wat belangrijk is voor jou. Vertel wat je ambitie is met de fiets en wat die voor jou moet dienen.” Blijf je in het vlakke polderland of ga je heuvels en zelfs bergen trotseren?

Dat is het moment om te kijken naar zaken als framemaat, zadel, stuur, remmen en de versnellingen. “Veruit het belangrijkste element bij de keuze van de juiste fiets is de maatvoering. Het rijden op een fiets van een voor jou verkeerde maat, kan uiteindelijk leiden tot lichamelijke klachten”, waarschuwt Thomas.

Wie eenmaal een fiets op de kop getikt heeft, kan verder kijken naar handige accessoires. “Je kunt denken aan een GPS of lichte mini-pompjes. Daarnaast zijn kilometertellers en goede verlichting een must, zeker voor hen die na het werk in het donker gaan fietsen.”

Geen zorgen, het technische team met in totaal meer dan dertig jaar ervaring weet waar ze het over hebben. Met een persoonlijke service en goede na-service voor onderhoud en herstellingen wordt jouw nieuwe fiets compleet op maat gemaakt. Dat is hoogwaardige kwaliteit in een nieuw service jasje. De laatste tip van Thomas? “Maak voor de koop altijd een proefrit. Dat is cruciaal voor je fietsplezier!”

P_accessoires
 
P_crew

DRY STRETCH Long Sleeve Full Zip Hoodie €39,90. Basic Dry T-Shirt €5,90.

Een unicum in de collectie van Fietsen De Geus is de Tokyo Bike. Deze zijn enkel bij De Geus verkrijgbaar en te bewonderen in de Uniqlo winkel op de Meir. Het personeel van Fietsen De Geus draagt daarnaast dagelijks Uniqlo kledij als uniform. Hun keuze viel op de DRY STRETCH Long Sleeve Sweat Full Zip Hoodie en Basic T-Shirts. "Ideaal. Comfortabel en houdt ons warm in de werkplaats."

 

Bezoek Fietsen De Geus op Marnixplaats 4 te Antwerpen. Of werp al een blik op www.fietsendegeus.be.

 

WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 11u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

Uniqlo Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u - 20u
Vrijdag: 10u - 21u

Tel: +32 3 355 09 60

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us