Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER


Extra Fijn Merino wollen truien. In kleuren die je doen stralen.

extra fijn merino fw17 lifewear wol


Het is weer ‘Sweater Weather’!

De herfst is officieel begonnen. De dagen worden korter en het wordt al snel kouder. Dus het wordt tijd om je favoriete trui uit de kast te halen, en bij UNIQLO is dat Extra Fijn Merino.

Met deze truien beken je gemakkelijk kleur, want er is altijd genoeg keuze! Ze zitten bovendien heerlijk zacht en warm, dus ideaal voor elke gelegenheid.

P_efmcardigan

Dames Cardigan met ronde hals €39,90.

 
P_efmtrui

Heren Merino Trui met V-hals €34,90.

Onze Extra Fijn Merino wollen truien zijn gemaakt uit – je raadt het al – Merino wol. Maar wat is dat nu precies? Merino wol komt van het Merinoschaap. De soort wol staat bekend om de bijzondere kwaliteit en zeer fijne structuur. Dit resulteert in meerdere voordelen, en gezien onze truien uit 100% Merino zijn gemaakt, kan je optimaal van alle pluspunten genieten.

Pluspunt #1

Merino wol is super zacht. Door de extra fijne vezels heeft Merino een ultra zachte textuur die fijn aanvoelt op de huid. Daardoor prikt of kriebelt de stof ook niet en is het niet storend voor de gevoelige huid.

Pluspunt #2

Merino wol is warm. Het wordt veel gebruikt in sport- en thermokleding omdat het veel kwaliteiten heeft dat goed bij een actieve levensstijl past. Zo is Merino wol bijvoorbeeld goed in het vasthouden van lichaamswarmte, zonder dat het lichaam te warm wordt.

 

Pluspunt #3

Merino wol houdt je droog. Het is bijzonder goed in het drooghouden van het lichaam door de vochtregulerende en absorberende werking. Merino wol is hierdoor uitermate geschikt voor truien en vesten. Geen vervelende zweetplekken meer!

Pluspunt #4

Merino wol is machine wasbaar. Op een zacht programma van dertig graden kan je je favoriete trui gewoon met de andere was mee draaien. Leg het horizontaal op het droogrek en je trui is weer zo goed als nieuw. Wil je meer tips over hoe je je wollen trui het beste kan wassen? Lees dan ons artikel met handige wastips hier!

 

100% Extra Fijn Merino

P_efmtrui2

Dames Merino Trui met ronde hals €29,90.

Kleuren die je doen stralen.

Uniqlo LifeWear.


WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 11u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

Uniqlo Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u - 20u
Vrijdag: 10u - 21u

Tel: +32 3 355 09 60

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us