Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER


DOWN TOWN — Rachael Wang's winter stijl

dons donsjas ultra light down


De winter komt alsmaar dichterbij terwijl de temperatuur verder daalt. Dit is de tijd van het jaar om je winterjas weer uit de kast te halen. Ondanks dat de dagen met sneeuw wat extra voering vragen om warm te blijven, betekent dat niet dat je je stijl moet veranderen. We spraken met creative consultant en fashion stylist Rachael Wang voor haar tips over hoe je het beste onze donscollectie kan dragen. Zowel voor het werk, als in je vrije tijd.

Rachael’s dynamische en actieve leven in de wereld van mode betekent dat ze altijd in beweging moet blijven, zelfs als het kwik onder nul daalt. Of ze nu modellen kleedt buiten de deur, of kleding moet ophalen aan de andere kant van de stad – ze blijft altijd warm en stijlvol in dons.

Lees verder voor een inside scoop in Rachael’s hectische leven, en voor wat inspiratie tips om stijlvol warm te blijven – de hele winter lang.

 
P_rachael1

Zij draagt een Naadloze Donsjas €129,90, gestreepte trui met boothals €14,90, geplooide broek met hoge taille €29,90 en een HEATTECH sjaal €14,90.

De boerenmarkt op

Rachael ziet er graag casual chic uit, zelfs als haar plannen niet werk gerelateerd zijn. Om de contrasterende kleuren in haar outfit te laten slagen, kiest ze voor accessoires en details die perfect samen gaan met haar naadloze donsjas. Très chic, voor een warme namiddag bij de lokale boerenmarkt.

De juiste indruk

Sneeuw? Geen probleem in de fashion wereld. Een gerespecteerde fashion styliste als Rachael hoeft geen moeite te doen om uitgenodigd te worden tot de laatste mode events. Om de juiste indruk te maken tijdens de koudere dagen, gaat ze van event naar event in een vederlichte en vrouwelijke naadloze donzen mantel. Uiteraard in het zwart, want dat raakt nooit uit de mode.

P_rachael2

Zij draagt een Naadloze Donzen mantel €149,90, kasjmieren trui met rolkraag €79,90 en een velours broek €19,90.

P_rachael3

Zij draagt een Naadloze Donsjas €129,90, lamswollen trui €29,90 en een Oxford overhemd €24,90.

Een snelle fietsrit

Rachael’s favoriete vervoersmiddel op haar vrije dag is de fiets. Een naadloze donsjas in winters wit heeft de perfecte lengte voor op de fiets en is gemakkelijk genoeg om in te bewegen. Een outfit in complementaire kleuren is tijdloos en blijft schattig dankzij de fluffy capuchon – en die beschermt je ook nog eens tegen weer en wind.

P_rachael4

Zij draagt een Stretch Donsjas €99,90, BLOCKTECH gevoerde broek €29,90 en een kasjmieren muts €29,90.

Onderweg naar het strand

De beste manier om te sporten tijdens de winter is simpelweg door actief te blijven. Rachael hoort bij de zeldzame New York City surfers die zich niet gek laat maken door de winter om naar de zee te gaan. Ze blijft gelukkig warm in onze Stretch Donzen Mantel, gecombineerd met casual en gemakkelijke laagjes voor extra bewegingsvrijheid. Zo blijft ze comfortabel en warm onderweg naar het strand.

Aan het werk op de set

De modewereld blijft draaien in de winter, dus een manier vinden om chic te blijven gedurende de kou is altijd handig. Als styliste moet Rachael vaak buiten werken en modellen aankleden voor verschillende foto opdrachten. Ze krijgt het werk altijd voor elkaar en komt professioneel over in onze Ultra Warme Donsjas. Dit is onze warmste parka voor de winter en heeft een elegante gevoerde capuchon.

P_rachael5

Zij draagt een Ultra Warme Donsjas €149,90, kasjmieren trui €79,90, BLOCKTECH gevoerde broek €29,90 en HEATTECH handschoenen €14,90.

P_rachael6

Zij draagt een Vederlichte Volumineuze Donsjas €99,90, katoen kasjmieren geribde trui €29,90 en een BLOCKTECH gevoerde rok €29,90.

Voor een stevige wandeling

Werken in mode kan soms veel van je vragen. Rachael neemt vaak wat rust door een goede wandeling te maken in een park in de buurt tussen de afspraken door. De vederlichte volumineuze donsjas valt niet zwaar op de schouders en is gemakkelijk om in te bewegen. Dit terwijl de hoge kraag zijn werk doet tegen regen en wind, en er tegelijkertijd modieus en modern uitziet.

P_rachael7

Zij draagt een Vederlichte Volumineuze Donsjas met kap €99,90, tuniek van wolmix €29,90, HEATTECH legging met hoge taille €29,90 en een kasjmieren sjaal €49,90.

Boodschappen doen

Als een grote opdracht nadert, struint Rachael uren in de stad op zoek naar samples, accessoires en producten. De vederlichte donsjas met capuchon ziet er altijd vrouwelijk uit, dankzij de aanpasbare riem rond de taille. De gevoerde capuchon is een mooi pluspunt, voor wanneer de eerste sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen.


WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 11u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

Uniqlo Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u - 20u
Vrijdag: 10u - 21u

Tel: +32 3 355 09 60

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us