Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER


De evolutie en geheimen van HEATTECH, de stof die warmte creëert en vasthoudt!

fw17 heattech lifewear uniqlo


T_quote

Japanse technologie gecreëerd tegen de winterse kou. Blijf warm door één enkele dunne warme laag, in plaats van meerdere lagen kleding te dragen.

 

Wat is HEATTECH?

HEATTECH is grensverleggend ondergoed die fundamenteel het conventioneel aanvaarde begrip over de winter omzeilt dat "als het koud is, moet je meerdere lagen dragen”. We doen een belangrijke onthulling over de geheimen van de warmte die HEATTECH in de 15 jaar verder heeft ontwikkeld! We zullen het ware doel van HEATTECH uitleggen en waarom het zo sterk geaccepteerd is als een essentieel onderdeel voor de winter.

T_logoHeat1

1. Waarom is het warm?

Door jarenlang onderzoek is er een speciale stof gemaakt die vocht opneemt en omzet in warmte. Daarom blijf jij ook warm!

De damp die door het lichaam wordt verspreid, wordt geabsorbeerd door sterk vocht absorberend rayon. Door de energie die van die damp wordt uitgestraald om te zetten in warmte, is het weefsel zelf ook ontworpen om warm te zijn en om warmte te genereren, waardoor het warm aanvoelt op de huid, ook al is het dun ondergoed.

P_uitleg1

Het vocht dat het lichaam loslaat wordt vastgehouden en omgezet in warmte door HEATTECH.

2. Blijft het constant warm?

Omdat de speciale en extra dunne vezels een luchtlaag creëren met sterke warmte-isolerende eigenschappen, is het in staat om – ondanks de dunheid – de warmte te behouden.

Wat hebben mensen nodig warm te blijven? Dat hangt af van hoe de verwarmde lucht wordt vastgehouden. HEATTECH bestaat uit vezels die slechts 1/10de van de breedte van een haar zijn, en zo veel isolerende lagen creëren die de verwarmde lucht omhelst en niet laat ontsnappen! Deze vezels hebben daardoor uitstekende warmteretentie eigenschappen, zelfs in een dunne stof.

P_uitleg2

Een vergroting van de vezels die gebruikt worden voor HEATTECH.

3. Als het strak om het lichaam moet zitten, kan ik er dan nog wel gemakkelijk in bewegen?

Met unieke rekbare eigenschappen, is het kledingstuk zowel horizontaal als verticaal elastisch, voor extra draagcomfort.

Dankzij een exclusief ontworpen stiksel past het vrij aan de bewegingen van het lichaam. Zelfs in een seizoen van meerdere laagjes te dragen blijf je genoeg bewegingsvrijheid houden voor minder stress op het lichaam.

 

4. Wat moet ik doen als het echt koud wordt?

Er zijn drie verschillende types HEATTECH verkrijgbaar, elk met een verschil in warmte. Kies eentje die het beste past voor het typerende klimaat en eventuele extreme weersomstandigheden.

Naast de gewone HEATTECH bieden wij nu EXTRA WARM HEATTECH aan – die een verhoogde voering heeft en ongeveer 1,5 keer zo warm is – en ULTRA WARM HEATTECH, die dikker is en dus het warmste is van onze HEATTECH collectie. Er zijn dus drie soorten om uit te kiezen met verschillende warmtes. Kies degene die het beste past in verschillende situaties en/of klimaten.

 
P_heatteachlogo1

HEATTECH normaal.

P_heattechlogo2

HEATTECH Extra Warm is 1.5 keer warmer dan normale HEATTECH.

P_heattechlogo3

HEATTECH Ultra Warm is 2.2 keer warmer dan onze normale HEATTECH.

5. Als het warm binnen is of bijvoorbeeld in de trein, ga ik dan extra zweten?

Het bevat vocht absorberende en vocht afneembare eigenschappen om zweten tegen te gaan.

HEATTECH combineert verschillende soorten vezels, dus het is niet alleen dat het warm is en warmte opwekt. De mengverhouding van vezels met uitstekende vochtabsorptie-eigenschappen werd verhoogd om het gevoel van zweterigheid in het kledingstuk te verminderen.

P_uitleg5

*Funties variëren per item, check voor de zekerheid de achterzijde van de verpakking.

6. Hoe zit het met de textuur de van de stof?

Het item van HEATTECH voor dames en heren bevat Argan-olie, voor een zachte textuur die blijft!

Vanaf 2017 worden alle HEATTECH-artikelen gemaakt met zeldzame Argan-olie. Geproduceerd in Marokko en beschouwd als een schoonheidsolie met een sterk vocht inbrengende effecten. In een seizoen wanneer de huid gevoelig wordt door droogte, wordt de huid nu omhuld in een zachte, gladde textuur.

P_uitleg6

Argan-olie in de vezels houdt de huid zacht en voorkomt uitdroging.

7. Dus het is beter geworden in vergelijking met voorgaande jaren?

HEATTECH is 15 jaar geleden geboren, we verbeteren het ieder jaar dankzij de feedback van de consument. Probeer ons meest innovatieve HEATTECH ooit.

Het is 15 jaar geleden dat HEATTECH werd gelanceerd en in een zoektocht om "echte warmte en echt comfort" aan te bieden, is het voortdurend aan het evolueren. We reageren op de vele opmerkingen van klanten door het jaar na jaar herhaaldelijk bij te werken. Ook dit jaar hebben we updates doorgevoerd, zoals het opnemen van de hooggewaardeerde Argan-olie in alle artikelen voor alle 3 soorten HEATTECH en bijvoorbeeld door het verbeteren van de pasvorm. Bovendien hebben we nieuwe items toegevoegd, zoals heren naadloze T-shirts en dames geribde T-shirts. Zorg ervoor dat u de meest geavanceerde HEATTECH ooit probeert.

 

8. Hoe verschillend zijn de drie soorten HEATTECH?

Om ervoor te zorgen dat je HEATTECH kan dragen op elk gegeven moment, bieden we 3 verschillende warmtes aan!

De winter omvat eigenlijk een verscheidenheid aan klimaten en weersomstandigheden zoals buiten, binnen, heldere lucht, regen en sneeuw. Om comfortabel te blijven in allerlei winteromgevingen, hebben verschillende soorten voor verschillende situaties.

 

HEATTECH
Perfect voor alledaags winterweer

Het is dun en warm.
Het sluit mooi aan op de huid zonder op te vallen en kan gedragen worden in elke situatie op elk moment van de dag.

P_heattechscene1
P_heattechscene2

HEATTECH EXTRA WARM
Ideaal voor erg koude dagen

Dankzij de verhoogde voering is HEATTECH EXTRA WARM 1.5 keer warmer dan de normale HEATTECH. Aanbevolen voor werkkleding dat moeilijk is om in extra lagen te dragen, of voor de dagen dat je veel buiten bent.

P_extrawarmheattechscene2
P_extrawarmheattechscene1

HEATTECH ULTRA WARM
Het beste tegen extreme kou

De combinatie van een verhoogde voering en dikker materiaal maken het 1.5 keer warmer dan HEATTECH EXTRA WARM. Het is de warmste HEATTECH ooit.

P_ultrawarmscene2
P_ultrawarmscene1
 

9. Is er ook een naadloze versie, net zoals bij AIRism?

Dit jaar maakt naadloos HEATTECH zijn debuut! Zonder naden maakt het nog dunner en lichter, voor extra draagcomfort.

De neklijn, manchetten en zomen zijn allemaal naadloos, voor extra draagcomfort dat extreem zacht en licht aanvoelt op de huid. Zonder zichtbare lijnen, dus kan gedragen worden met elke outfit!

P_uitleg9

10. Ik zou graag een design willen dat er mooi uitziet en onderdeel is van mijn outfit!

Dit jaar maakt de geribde versie voor dames zijn debuut! Met een extreem zachte en fijne textuur voelt het niet alleen fijn aan op de huid, maar is het ook nog eens stijlvol.

Gemaakte in een trendy geribde stijl dat de huid comfortabel omhelst, en stijlvol staat onder een hemd, jurk en meer. Kan gedragen worden door de herfst en winter heen, dus extra handig.

P_uitleg10

WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

*exclusieve zondagsopeningen:
03/12 van 12:00 tot 18:00
10/12 van 12:00 tot 18:00
17/12 van 12:00 tot 18:00
24/12 van 10:00 tot 16:00

 

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us