Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

No results found.

Uniqlo LIFEWEAR. SIMPLE MADE BETTER

         

Current tag:

none

x

Blog posts

3D-breigoed: de kunst van het breien met slechts één draad

Een breitechniek geïnspireerd door 3D-printen.

Breigoed behoort tot de meest plezierige stukken in onze kleedkast. Door zijn comfort voelt het aan als een zachte sluier. Licht in de zomer of dikker en warmer in de winter, breiwerk kan je het hele jaar door dragen. Hoe kan dit dan nog comfortabeler worden denk je? Door uit één stuk te bestaan! Ontdek hier het vindingrijke verhaal van ons 3D-breigoed.

Lees meer

Wat maakt een gebreid stuk zo fantastisch?

In de zomer dragen we frisse T-shirts. In de winter trotseren we de kou met gebreide stukken. Deze must haves moeten eenvoudig, kwalitatief en degelijk zijn.

Daarom dragen wij kwaliteit zo hoog in het vaandel. Al ons breigoed is gemaakt van de beste materialen en voldoet aan de strengste normen. En dat uiteraard tegen betaalbare prijzen. De ultieme casual stukken voor alledaags comfort: dat is volgens UNIQLO de definitie van subliem breigoed.

Lees meer

UNIQLO Breigoed

Enkel het beste is goed genoeg. De productie, de keuze van de materialen, de kleuren, de updates van onze silhouetten... We streven naar een constante evolutie. Voor jezelf. Voor je gezin. Voor je partner. Want mooi breigoed brengt kleur in je leven. Verfijnde stijlen met premium materialen en een ultiem comfort. Ongeziene kwaliteit en waarde voor elke dag. Hier zijn we trots op. Dit is het breigoed van UNIQLO.

Lees meer

Uniqlo U

Herfst/Winter collectie 2018. Beschikbaar in onze Belgische Uniqlo winkels vanaf 20 september 2018.

Lees meer

BLOCKTECH: Vind de perfecte herfstjas

Zon, wind, regen, en soms zelfs hagel. Het huidige weer vraagt een jas die niet te licht en ook niet te warm is, om zich aan het snel omslaande weer aan te kunnen passen. Aan het einde van de zomer is de overgang naar de herfst niet eenvoudig. Deze meteorologische stemmingswisselingen maken het ons niet altijd makkelijk bij de keuze van onze outfit. Welke kleren kies je ‘s morgens, en vooral, welke jas draag je? Blocktech is niet te licht en ook niet te warm en bovendien regenbestendig, de ideale kandidaat voor de herfst dus.

Lees meer

Ines de la Fressange herfst/winter collectie 2018: eerste collectie voor kinderen

Voor het herfst/winterseizoen 2018 vieren UNIQLO en INÈS DE LA FRESSANGE hun tiende collectie met een leuke verrassing: een eerste collectie voor kinderen! Voor Inès de la Fressange, icoon van de Parijse chic, en Naoki Takizawa, artistiek directeur van de speciale projecten van UNIQLO, is elk seizoen een gelegenheid om een collectie te brengen met verfijnde details. Dit vertaald zich in een collectie waarbij elke vrouw al haar schoonheid kan onthullen in comfortabele en gemakkelijk te dragen kleding.

Lees meer

herfst/winter 2018 ines de la fressange


WINKELS

Uniqlo Antwerpen Meir

Antwerpen Meir

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 11u - 18u

Tel: +32 3 231 80 15

Uniqlo Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u - 20u
Vrijdag: 10u - 21u

Tel: +32 3 355 09 60

Uniqlo Brussel Muntplein

Brussel Muntplein

Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Tel: +32 2 788 16 95


Follow us